Het_Team - Logopediepraktijk LHD van Gestel

Zoeken
Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Leonne van Gestel
Leonne van Gestel
In 1989 ben ik afgestudeerd aan de Hogeschool Eindhoven, en verbleef vervolgens een jaar in de Verenigde Staten. Sinds 1990 run ik de praktijk aan de Leenderweg in Eindhoven, en heb in de loop der jaren veel expertise opgedaan en goede contacten opgebouwd met scholen, artsen en instanties. Ik heb uitgebreide ervaring met het werken met kinderen met spraak-, taalproblemen en autisme spectrum gerelateerde problematiek. Volwassenen met afasie, dysarthrie, stemproblemen, genderdysfonie of slikklachten zijn bij mij ook aan het juiste adres.
Naast mijn werkzaamheden als logopedist en manager ben ik actief met Meninstructie en mijn Paarden en Honden.
Leonne werkt op maandag, dinsdagmiddag, woensdag en vrijdagochtend.
Ilse Boonstra
Ilse Boonstra
Nadat ik ben afgestudeerd als pedagogische medewerker kinderopvang, ben ik logopedie gaan studeren aan de Hanzehogeschool in Groningen.
De keuze voor het beroep logopedie heb ik gemaakt, omdat de spraak- taal en communicatieve ontwikkeling van kinderen mij erg aanspreekt en ik hen hier graag in wil ondersteunen.
Na twee jaar stage-ervaring opgedaan te hebben in het speciaal onderwijs en in de vrijgevestigde praktijk, ben ik vanaf augustus 2017 werkzaam bij Leonne aan de Leenderweg.
Tijdens de logopedische behandelingen is het mijn doel om op een creatieve en positieve wijze jong en oud te begeleiden.
Naast het werken als logopediste heb ik een passie voor fotograferen en zwem ik graag.
Ilse werkt op maandag, woensdag en donderdag
Erica Alblas
Erica Alblas
Ik heb mijn opleiding als Logopediste aan de Fontyss Hogeschool in Eindhoven afgerond in 2011.
Na ervaring opgedaan te hebben in andere praktijken ben ik sinds Februari 2014 bij Leonne begonnen en werk voornamelijk in de depandance in Stadsdeel Gestel.
Zang en theater spelen een grote rol in mijn leven.
Het vak 'stem' was om deze reden tijdens de opleiding mijn favoriet.
Momenteel specialiseer ik me daarom tot trainer stem- en presentatietechnieken.
Naast mensen met stemproblematiek kunnen zowel kinderen, volwassenen en ouderen bij mij terecht, die ik op een enthousiaste manier en met de nodige humor begeleid.
Erica werkt op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag.
 
Copyright 2017. All rights reserved.
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu